ZÁHONY-PORT

 

 

Tisztelt Megbízónk, Kedves Üzleti Partnerünk!

Gubik LászlóKöszöntöm Önt a ZÁHONY-PORT Zrt. munkatársai és menedzsmentje nevében. A Részvénytársaság vezetőjeként engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam széleskörű logisztikai szolgáltatásainkat, a nemzetközi vasúti fuvarozáshoz kapcsolódó átrakási és raktározási tevékenységünket, az abban szerzett több évtizedes tapasztalatainkat. A kelet-nyugati irányú vasúti szállítás fontos láncszeme Záhony átrakókörzet, mely a Triest-Budapest-Kiev-Moszkva-Horgors (Kína) fő közlekedési folyosó legjelentősebb csomópontja, köszönhetően annak, hogy itt találkozik az európai normál és a keleti széles nyomtávolságú vágányhálózat.

A 85 mm-es vasúti nyomtávolság-különbség miatti átrakás már 1948 óta, közel 70 éve folyik ebben a térségben. Magyarország keleti kapujaként emlegetett mintegy 84 km2 kiterjedésű szárazföldi átrakó komplexum, Záhonyt és a közvetlen környezetében fekvő nyolc vasútállomást foglalja magába. Társaságunk fő tevékenysége az Ukrajna, Oroszország, a Független Államok Közössége és az azon túl fekvő országokból, az ukrán- magyar vasúti határátmeneteken /Csop-Záhony és Batyevo-Eperjeske határállomásokon/ keresztül széles nyomtávolságú (1520 mm) vagonokban érkező küldemények átrakása normál nyomtávolságú (1435 mm) vasúti kocsikba, valamint visszaútban, a normál nyomtávon felérkező export küldemények átrakása széles nyomtávú teherkocsikba.

Fő tevékenységeink mellet a kapcsolódó logisztikai szolgáltatásokkal, átmeneti tárolással, közvámraktározással, a közútra történő kiszolgálással, egyéb raktározással-árukezeléssel, szállítmányozással és vámkezeléssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Kérem Önöket, ismerjék meg ZÁHONY-PORT Zrt. szolgáltatási palettáját, melyhez weboldalunk is segítséget nyújt! Remélem, hogy tevékenységünkkel igényeiket teljes mértékben és megelégedésükre tudjuk kiszolgálni.

Bízva jövőbeni sikeres együttműködésünkben!

Üdvözlettel:

Gubik László
vezérigazgató

Vágányfonódás